Gyakran Ismételt Kérdések

Amennyiben itt nem kapsz választ a kérdéseidre, úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, ahol készséggel állunk rendelkezésedre! 

  • Amennyiben már megvan az esküvőd időpontja, úgy érdemes mielőbb eljönni hozzánk. Ez azért is fontos, mert mi ugyanazt a ruhát ugyanabba a városba nem adjuk ki, csak minimum 1 hónap különbséggel. Így aki hamarabb foglal, azé az álomruha! 😉

  • A megbeszélt időpontban várunk. Megmutatjuk a teljes kollekciót, ahol kiválaszthatod a neked leginkább tetsző darabokat (nincs darabszám korlátozás). Ezt követően szépen rád adjuk, amikor a kísérő(i)d is megcsodálhatnak, fényképezhetnek téged. Ha megtalálod nálunk az álmaid ruháját, akkor megírjuk a megrendelőt. Ehhez személyigazolványra és lakcím kártyára, továbbá a foglalási díj befizetésére van szükség.

  • A szalonunkra igaz, hogy “sok jó ember kis helyen is elfér”. 🙂 Sajnos korlátozottan tudjuk fogadni a kísérőket. Maximum 5 fő, akit kényelmesen le tudunk ültetni, amíg te próbálsz. Egyébként a tapasztalat azt mondja, hogy azt a személyt hozd, akinek adsz a véleményére és ismer téged annyira, hogy tudja mi illik a Te egyéniségedhez. A ruhapróbára érdemes egy alkalmi cipőt hozni (nem baj, ha még nem az esküvői), de a tartásod is más lesz tőle. Amit kérni szeretnénk: ruhapróbára kerüld az erős sminket, ami könnyen nyomot hagy a ruhán, köszönjük!

  • Jelenleg a szalonunkban kizárólag készpénzzel tudsz fizetni, kártyás fizetésre még nincs lehetőség.

  • A ruhádat a választott kiegészítőkkel együtt egy nagy ruhazsákba csomagoljuk, amit esküvőd előtt minimum kettő nappal átadunk neked. Rugalmasan kezeljük a ruhakiadást, a pénteki esküvőre már szerda délután, a szombati esküvőkre pedig legkésőbb csütörtök délután átadjuk a ruhát. A ruhák visszahozatala minden hétfőn 16 és 17 óra között történik.

  • Jelenleg szalonunkban NINCS kauciós díj. Minden menyasszonyban megbízunk, így olajfolt, borfolt, fűfolt, viasz és nem varrás-menti nagy felületű szakadás elkerülésének odafigyelésével átadjuk a választott ruhát és kiegészítőket. Az áraink sem titkosak. Menyasszonyi ruhát jelenleg 50-139 ezer Ft között tudsz kölcsönözni nálunk, menyecske ruhát 10-25 ezer Ft között. Alkalmi és koszorúslány ruha kölcsönzése jelenleg 10-25 ezer Ft között alakul, míg elsőáldozó ruháink díjai 13-20 ezer Ft között változnak. (Vásárlási lehetőségről személyesen tájékoztatunk a ruhák megtekintésével egy időben.)

  • Nagyon rugalmasan szoktuk kezelni. Kb. 30 féle fátyol és megannyi – folyamatosan megújuló – kiegészítő áll rendelkezésedre, amit a ruhád kiválasztását követően szoktunk megnézni hozzá. Tehát amire nincs gondod, hiszen tőlünk megkapod: fátyol, boleró/stóla, kesztyű, kistáska, csipke ernyő, legyező, gyűrűpárna, hajdísz, nyaklánc, fülbevaló. Lényegében a cipőn kívül minden. 

  • Az Elegáns Esküvő Szalon Hajdúnánás szívében, a Széchenyi krt. 5-9. szám alatt található. Az üzlet előtt közvetlenül van parkoló. Ruhapróbára bejelentkezni az oldalunk időpontfoglalás menüpontján keresztül, vagy a 30/594-0306 telefonszámon, továbbá az info@eleganseskuvo.hu címen lehetséges. 

Kis-kép
Kis-kép-2
Kis-kép-1
Kis-kép-3